The Academy
Wie zijn we Facebook
 

 

T A R Z AN

Het is augustus 1888. Voor de kust van West-Afrika woedt een hevige storm. Een jong Engels gezin lijdt schipbreuk en strandt in de meedogenloze jungle. Door het noodlot komt het echtpaar om het leven en blijft hun pasgeboren kind moederziel alleen achter. Hij wordt gevonden door Kala, een vrouwtjesgorilla, die het mensenkind in haar hart sluit en hem de naam Tarzan geeft. Tarzan groeit te midden van gorilla's op tot een atletische, vindingrijke jongeman. Het avontuur bereikt zijn climax als Tarzan, die constant op zoek is naar zijn ware identiteit, een onverwachte ontmoeting heeft met de beeldschone Jane. Dit voor Tarzan vreemde maar toch bekende wezen zorgt bij hem voor gevoelens die hij nooit eerder heeft gehad. Als Jane terug moet naar Engeland, komt Tarzan voor een ingrijpende keus te staan: meegaan met Jane en een leven opbouwen tussen de mensen tot wie hij genetisch behoort of blijven bij zijn gorillafamilie, waar hij gevoelsmatig thuis is.

In deze 4-daagse workshop onder leiding van een professioneel team, leren we Kala, Tarzan, Jane en nog vele anderen kennen door middel van zang, dans en toneel. We sluiten af met een spetterend toonmoment voor vrienden en familie.DOELGROEP
vanaf 9 t.e.m. 14 jaar 

DATA
8, 9, 10 en 11 april 2019

UREN
van 10u tot 16u30

LOCATIE
Knokke-Heist

TOONMOMENT
Donderdag 11 april 2019 om 15u30


KOSTPRIJS
€ 120 + een jaarlijks eenmalige kost van € 5 voor de verzekering bij Open Doek vzw

ACTIE
breng een vriend of vriendin mee en ontvang €20 korting!

INSCHRIJVEN
kan door een mailtje naar ons te sturen met de voor- en achternaam van de deelnemer, adres, geboortedatum (voor de verzekering) en het telefoonnummer van de ouders (indien we jullie tijdens de workshop moeten bereiken).

Daarna krijgt u van ons een mailtje terug met de bevestiging en de betalingsdetails.
Indien er nog vragen zijn, mag u ons altijd contacteren.

info@the-academy.be

 

 

 

Zomervakantie

1, 2, 3 en 4 juli 2019
HAIRSPRAY
leeftijd: van 9 tot 15 jaar
Entrepot Brugge

19, 20, 21 en 22 augustus 2019
MISS SAIGON
leeftijd: vanaf 15 jaar
Knokke-Heist

 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief
en blijf automatisch op de hoogte van onze workshops en masterclasses!

* indicates required

Email Format